fb

contact rapid

Servicii

Curatenie generala

Prin curatenia generala se intelege stergerea si curatarea tuturor impuritatilor depuse pe obiectele si suprafetele aflate intr-o incapere sau cladire care afecteaza aspectul si igiena incaperii sau cladirii respective.

Detalii

Curatenie de intretinere

Ca urmare a exploatarii zilnice a mijloacelor de trai apar impuritati care pot fi indepartate prin curatarea regulata denumita curatenie de intretinere.

Detalii

Curatarea aparaturii de birou

Computere se gasesc peste tot si nu se va renunta la ele. In administratie, birouri, institutii bancare etc. se folosesc aparate care sunt expuse la impuritatile aerului, transpiratiei si reziduurilor de mancare ale utilizatorilor.

Detalii

Curatarea cladirilor din sticla, piatra sau metal

Toate elementele constructive sunt supuse, indiferent de materialul din care sunt confectionate, intemperiilor naturale si daca nu vor fi curatate, fatadele acestora isi vor pierde aspectul initial, ca urmare nu ramane decat sa recurgeti la curatarea lor.

Detalii

Curatarea ferestrelor si suprafetelor vitrate

Sticla se obtine prin topirea unui amestec de nisip, carbonat de sodiu si calcar. Sticla s-a folosit la inceput in constructii pentru a proteja impotriva frigului, vantului, ploilor, ultravioletelor etc. iar mai nou sticla are o importanta tot mai mare in domeniul arhitecturii.

Detalii

Curatarea mochetei si a covoarelor

Suprafetele mochetate isi gasesc aplicare peste tot acolo unde acustica spatiului (spatiile pentru conferinte, discutii si birouri, etc.) poate fi imbunatatita sau acolo unde poate fi obtinut confortul si caldura necesara bunastarii.

Detalii

Curatenie dupa constructor

In fiecare an sunt finalizate multe cladiri si constructii. Din pacate in aceasta faza la curatarea unei cladiri se fac adesea multe greseli care conduc la deteriorarea finisajelor.

Detalii

Curatenie industriala

Practicam diferite metode de lucru in functie de fiecare ramura industriala si in functie de fiecare intreprindere adaptandu-ne situatiei de la fata locului.

Detalii

Cristalizare marmura

Cristalizarea este recomandata in cazul pardoselelor din marmura, mozaic si travertin. Chiar daca a fost intretinuta corespunzator, dupa o perioada de timp pardoseala trebuie supusa procesului de cristalizare pentru a-si recapata stralucirea.

Detalii

Curatarea mijloacelor de transport

Curatarea sectorului mijloacelor de transport cum ar fi: trenuri, tramvaie, autocare, avioane sau vapoare impune flexibilitate din partea prestatorului serviciilor.

Detalii

Protectie pardoseala

Avantajele aplicarii protectiei: Emulsie pe baza de polimeri foarte rezistenta; Formeaza o pelicula protectoare lucioasa care impiedica alunecarea si previne remurdarirea ;

Detalii