fb

contact rapid

Servicii de curatenie in Bucuresti si Ilfov

Inter Cleaning Ro-Ger este o firma cu peste 20 de ani de experienta in domeniul curateniei profesionale, care foloseste exclusiv echipamente de ultima generatie marca ECOLAB (lider mondial in piata de profil), consumabile import Germania.

In prezent serviciile de curatenie sunt din ce in ce mai cautate si mai solicitate atat de catre persoane fizice, cat si de persoane juridice.

Compania noastra a onorat pana acum foarte multe solicitari cu brio. Sloganul nostru "Noi curatam imposibilul" a devenit un stil de lucru pentru echipa noastra si o recomandare corecta pentru clientii nostri.

In zilele noastre, oamenii au devenit din ce in ce mai concentrati pe cariera si isi petrec tot mai mult timp la serviciu, astfel timpul alocat familiei se scurteaza. In ziua de astazi, lumea nu mai are timp pentru gospodarie si nici dispozitia pentru a pierde timpul in aceasta directie, deoarece isi doreste sa aloce timp pretios celor dragi si sa se relaxeze dupa zile obositoare de munca. Acesta este motivul pentru care multe persoane apeleaza la serviciile unei firme specializate in curatenie, asa cum suntem noi.

Serviciile cele mai cautate de catre persoanele fizice sunt cele de curatenie generala si cele de curatenie de intretinere. Dupa renovari, suntem cautati si pentru curatenia dupa constructor.

Companiile din Bucuresti si din Ilfov ne solicita pentru curatarea aparaturii de birou, curatarea mochetei si a covoarelor sau protectia pardoselei, curatarea ferestrelor, dar si ingrijirea terenurilor aferente spatiului din jurul respectivelor companii.

La cat de multa poluare exista in Bucuresti, nu este de mirare ca majoritatea cladirilor de birouri din sticla necesita foarte des o curatare profesionala, motiv pentru care firma noastra este mereu la datorie cand vine vorba de curatarea cladirilor din sticla, precum si a celor din piatra sau metal.

De peste 20 de ani, de cand suntem prezenti pe piata, am oferit si oferim servicii de curatenie pana la cel mai inalt si solicitant mediu de lucru, precum constructii sau industrie (hale, depozite, etc.). Aici suntem solicitati de la curatenia de ansamblu a constructiilor pana la curatenia finala a constructiilor. De asemenea, curatarea si intretinerea masinilor si instalatiilor industriale sunt servicii pe care le executam impecabil de fiecare data.

Printre aceste servicii de curatenie foarte solicitanta oferim si serviciul de cristalizare marmura, recomandat in cazul pardoselelor din marmura, mozaic si travertin.

Curatarea sectorului mijloacelor de transport cum ar fi: trenuri, tramvaie, autocare, avioane sau vapoare impune flexibilitate din partea noastra.

Intretinerea si ingrijirea acestora este importanta deoarece atunci cand mijlocul de transport este curat, clientul se va simti mai bine si va avea mai multa incredere in intreprinderea dumneavoastra, respectiv in starea tehnica a mijloacelor de transport cu care calatoreste.

Oricat de greu ar parea si oricat de murdar, noi garantam de fiecare data curatarea imposibilului!