fb

contact rapid

Inter Cleaning Ro-Ger – 15 ani de activitate

De curand, firma noastra a implinit 15 ani de activitate intensa si frumoasa. Au fost 15 ani in care ne-am dedicat complet proiectelor noastre, reusind sa facem din activitatea de curatenie un stil de lucru placut si un mod de viata sanatos.

Timp de 15 ani, sarbatorim in fiecare an succesul companiei noastre, dar si Ziua Mondiala a Curateniei. Un motiv in plus de a reaminti tuturor importanta faptului ca un mediu curat este un mediu sanatos. Schimbarea porneste din noi toti, asa ca, pentru a arata ca ne pasa de mediul inconjurator, ar trebui ca fiecare zi sa fie pentru toti o zi a curateniei.

Cererea pentru serviciile de curatenie a fost si este in continua crestere si, cel mai important, un client odata servit revine cu noi si noi comenzi. Iar daca un client este multumit, acesta ne recomanda mai departe si altor persoane.

Serviciile de curatenie profesionala raman in continuare o alternativa foarte buna pentru persoanele ocupate, dar si pentru cele mai comode.

Bucuria si satisfactia lucrului bine facut vin mereu din aprecierea clientilor multumiti, care ne asigura de fiecare data ca serviciile noastre ating asteptarile lor si ne motiveaza sa mergem mai departe cu sloganul cu care ne-am facut cunoscuti: “Noi curatam imposibilul”.

Claudiu Nicola
Administrator Inter Cleaning Ro-Ger